Solar Fire Proof

Solar Fire Proof

Op een brandveilige manier lichtgewicht zonnepanelen op uw bedrijfspand!

Meer informatie

Warmtepompen

Warmtepompen

Verwarm op een milieuvriendelijke en efficiënte manier je huis of bedrijf!

Meer informatie
Donkers Green Energy

Ontdek onze recente projecten

Solar Fire Proof

Sterksel

Project:

In dit project hebben we met trots de innovatieve Solar Fire Proof (SFP) platen geïnstalleerd achter de omvormers van de zonnepanelen. Deze brandwerende platen bieden een essentiële beveiligingslaag om het risico op brand te minimaliseren en de veiligheid van het zonnestroomsysteem te verhogen. De SFP platen voldoen aan de EN 13501-1:2018 A1-norm. Deze certificering is een belangrijke bevestiging van de brandwerendheid en veiligheidskenmerken van de platen.

De SFP-platen zijn speciaal ontworpen om te voldoen aan strenge brandveiligheidsnormen en hebben uitstekende eigenschappen om brand te weerstaan en te vertragen. Ze bieden een efficiënte bescherming tegen brandgevaarlijke situaties die kunnen ontstaan bij omvormers van zonnepanelen.

Door deze brandwerende oplossing te implementeren, kan onze klant met een gerust hart genieten van de voordelen van zonne-energie, zonder zich zorgen te hoeven maken over brandgevaar. Het is een belangrijke stap naar een veiligere en betrouwbaardere werking van het zonnestroomsysteem.

Installatie:

Ontdek onze recente projecten

Bij Donkers Green Energy zijn we trots op onze recente projecten die hebben bijgedragen aan een duurzamere toekomst. We hebben samengewerkt met diverse klanten om innovatieve energieoplossingen te realiseren.

Donkers Green Energy

Medewerkers verkoop

Richard Donkers

Directeur / verkoop

Bastiaan Peters

Verkoop