Solar Fire Proof

Solar Fire Proof

Op een brandveilige manier lichtgewicht zonnepanelen op uw bedrijfspand!

Meer informatie

Warmtepompen

Warmtepompen

Verwarm op een milieuvriendelijke en efficiënte manier je huis of bedrijf!

Meer informatie
Donkers Green Energy

Ontdek onze recente projecten

Bronwarmtepomp

Veghel

Project:

In Veghel hebben we een succesvol project uitgevoerd waarbij we een bronwarmtepomp met een Brine warmtepomp hebben geïnstalleerd. Deze innovatieve opstelling maakt gebruik van de natuurlijke warmtebron in de bodem, wat resulteert in een duurzaam en energie-efficiënt verwarmingssysteem. Als erkend bedrijf met een BRL 6000-21 certificering, voldoen we aan strenge normen en richtlijnen voor het ontwerpen, installeren en beheren van duurzame energieoplossingen. Dit omvat onder andere warmtepompen, zonnepanelen en andere energie-efficiënte technologieën.

De bronwarmtepomp maakt gebruik van een Brine (ook wel bekend als bodemwarmte of grondwater) om warmte te onttrekken aan de bodem. Dit systeem maakt het mogelijk om het hele jaar door efficiënt te verwarmen, zelfs in koudere periodes. Met een Brine warmtepomp wordt de warmte uit de bodem gehaald en overgedragen aan het verwarmingssysteem van het bedrijfspand. 

Met onze BRL 6000-21 certificering benadrukken we ons streven naar kwaliteit, klanttevredenheid en duurzaamheid. Als u op zoek bent naar een betrouwbare partner voor uw duurzame projecten, neem dan gerust contact met ons op. Samen kunnen we een positieve impact hebben op het milieu en uw energiebehoeften vervullen met innovatieve en milieuvriendelijke oplossingen.

Installatie:

Ontdek onze recente projecten

Bij Donkers Green Energy zijn we trots op onze recente projecten die hebben bijgedragen aan een duurzamere toekomst. We hebben samengewerkt met diverse klanten om innovatieve energieoplossingen te realiseren.

Donkers Green Energy

Medewerkers verkoop

Richard Donkers

Directeur / verkoop

Bastiaan Peters

Verkoop