Solar Fire Proof

Solar Fire Proof

Op een brandveilige manier lichtgewicht zonnepanelen op uw bedrijfspand!

Meer informatie

Warmtepompen

Warmtepompen

Verwarm op een milieuvriendelijke en efficiënte manier je huis of bedrijf!

Meer informatie
Donkers Green Energy

Ontdek onze recente projecten

Luchtwarmtepomp

Veghel

Project:

In Veghel hebben we onlangs een succesvol project afgerond waarbij we een Luchtwarmtepomp van 18,5 kW hebben geïnstalleerd. Deze warmtepomp voorziet niet alleen in de behoefte aan warm water, maar wordt ook ingezet voor de vloerverwarming in de woning.

Met onze deskundige aanpak hebben we ervoor gezorgd dat de warmtepomp naadloos aansluit op de bestaande infrastructuur van de woning. Dankzij de efficiënte werking van de luchtwarmtepomp kan de klant nu genieten van een duurzame en milieuvriendelijke verwarmingsoplossing.

Door te kiezen voor een luchtwarmtepomp, heeft de klant niet alleen een aanzienlijke besparing op energiekosten, maar draagt ook bij aan de vermindering van CO2-uitstoot. Met onze expertise en hoogwaardige apparatuur zorgen we ervoor dat het project vlekkeloos is verlopen en de klant kan genieten van een comfortabele en duurzame woonomgeving.

Installatie:

Ontdek onze recente projecten

Bij Donkers Green Energy zijn we trots op onze recente projecten die hebben bijgedragen aan een duurzamere toekomst. We hebben samengewerkt met diverse klanten om innovatieve energieoplossingen te realiseren.

Donkers Green Energy

Medewerkers verkoop

Richard Donkers

Directeur / verkoop

Bastiaan Peters

Verkoop