Solar Fire Proof

Solar Fire Proof

Op een brandveilige manier lichtgewicht zonnepanelen op uw bedrijfspand!

Meer informatie

Warmtepompen

Warmtepompen

Verwarm op een milieuvriendelijke en efficiënte manier je huis of bedrijf!

Meer informatie
Donkers Green Energy

Ontdek onze recente projecten

Bronwarmtepomp

Eindhoven

Project:

Bij dit project hebben we een duurzame en energie-efficiënte warmtepompopstelling geïnstalleerd, aangedreven door een bron grondgebonden Viessmann 17 kW Warmtepomp. De opstelling maakt gebruik van twee waterboilers van elk 500 liter, inclusief een buiswisselaar voor de 6 thermische solar panelen.

Om optimaal gebruik te maken van bron regeneratie, hebben we vier putten van elk 100 meter diep geïnstalleerd, elk met een slang diameter van 40 mm. Deze putten, in combinatie met de hydrobox voorzien van de platenwisselaar, stellen ons in staat om de vrijkomende zonnewarmte in de zomer energiezuinig in de grond op te slaan. Hierdoor wordt het rendement van de warmtepomp aanzienlijk verhoogd, wat resulteert in een nog efficiëntere verwarming van de woning met minimale energiekosten.

Daarnaast heeft de klant ervoor gekozen om spouwmuurisolatie toe te passen, waardoor de warmte nog beter wordt vastgehouden in de woning en het energieverbruik verder wordt verminderd.

Dit project illustreert onze toewijding aan het implementeren van duurzame en innovatieve oplossingen om een comfortabele leefomgeving te creëren, terwijl we tegelijkertijd een positieve bijdrage leveren aan het milieu. Mocht u vragen hebben of interesse hebben in een vergelijkbaar project, neem dan gerust contact met ons op. Wij staan klaar om u te adviseren en te helpen bij uw duurzame wensen!

Installatie:

Ontdek onze recente projecten

Bij Donkers Green Energy zijn we trots op onze recente projecten die hebben bijgedragen aan een duurzamere toekomst. We hebben samengewerkt met diverse klanten om innovatieve energieoplossingen te realiseren.

Donkers Green Energy

Medewerkers verkoop

Richard Donkers

Directeur / verkoop

Bastiaan Peters

Verkoop