Solar Fire Proof

Solar Fire Proof

Op een brandveilige manier lichtgewicht zonnepanelen op uw bedrijfspand!

Meer informatie

Warmtepompen

Warmtepompen

Verwarm op een milieuvriendelijke en efficiënte manier je huis of bedrijf!

Meer informatie
Donkers Green Energy

Ontdek onze recente projecten

Solar Fire Proof

Veghel

Project:

Weda Holland stond voor een uitdaging: ze wilden zonnepanelen op hun platte dak installeren, maar vanwege de zwaarte van traditionele zonnepanelen was dit niet mogelijk. Gelukkig bood Donkers Green Energy de perfecte oplossing met hun lichtgewicht zonnepanelen in combinatie met Solar Fire Proof (SFP) platen. Het gebruik van lichtgewicht zonnepanelen maakte het mogelijk om het platte dak van Weda Holland te voorzien van een duurzaam en efficiënt zonne-energiesysteem. Deze panelen zijn speciaal ontworpen om aanzienlijk lichter te zijn dan conventionele panelen, waardoor de belasting op het dak wordt verminderd zonder afbreuk te doen aan de energieopbrengst.

Echter, bij de installatie van zonnepanelen ontstond er bezorgdheid over brandveiligheid, aangezien de SFP-platen nog niet werden gebruikt. Het team van Donkers Green Energy kwam met de oplossing: de SFP-platen werden onder de lichtgewicht zonnepanelen geïnstalleerd om de brandveiligheid te waarborgen. Deze innovatieve platen fungeren als een effectieve barrière tegen brandverspreiding, waardoor eventuele risico's tot een minimum worden beperkt.

Met dit succesvolle project heeft Weda Holland nu een betrouwbaar en brandveilig zonne-energiesysteem op hun platte dak, waarmee ze hun energieverbruik kunnen verminderen en bijdragen aan een duurzamere toekomst.

Installatie:

Ontdek onze recente projecten

Bij Donkers Green Energy zijn we trots op onze recente projecten die hebben bijgedragen aan een duurzamere toekomst. We hebben samengewerkt met diverse klanten om innovatieve energieoplossingen te realiseren.

Donkers Green Energy

Medewerkers verkoop

Richard Donkers

Directeur / verkoop

Bastiaan Peters

Verkoop