Solar Fire Proof

Solar Fire Proof

Op een brandveilige manier lichtgewicht zonnepanelen op uw bedrijfspand!

Meer informatie

Warmtepompen

Warmtepompen

Verwarm op een milieuvriendelijke en efficiënte manier je huis of bedrijf!

Meer informatie

Organisatie

Bij Donkers Green Energy geloven we in de kracht van duurzame energie. We zijn een bedrijf dat zich richt op het leveren van innovatieve oplossingen op het gebied van verwarming, koeling en zonne-energie. Onze missie is om bij te dragen aan een schonere en groenere toekomst, waarin hernieuwbare energiebronnen centraal staan.

Wat ons onderscheidt, is onze focus op innovatie. We zijn trots op onze Solar Fire Proof (SFP) platen, die een revolutionaire oplossing bieden voor het veilig gebruik van zonnepanelen. Onze SFP platen zijn ontworpen met brandveiligheid als topprioriteit. We begrijpen de bezorgdheid rondom brandincidenten bij zonnepanelensystemen en hebben daarom een geavanceerde technologie ontwikkeld om dit risico te minimaliseren. Door de SFP platen onder de lichtgewicht zonnepanelen te installeren, creëren we een effectieve barrière tegen brandverspreiding.

Naast onze innovatieve SFP platen streven we naar uitmuntendheid op alle gebieden van onze dienstverlening. We bieden op maat gemaakte oplossingen die voldoen aan de specifieke behoeften van onze klanten. Ons team staat klaar om advies te geven, hoogwaardige producten te leveren en een vakkundige installatie te verzorgen.

Ontdek vandaag nog hoe Donkers Green Energy u kan helpen met innovatieve en veilige duurzame oplossingen. Neem contact met ons op en laat u begeleiden naar een duurzame toekomst.

Recenties

Wat klanten vertellen over onze service

Certificering

Wij zijn trots op onze betrokkenheid bij duurzame energieoplossingen en willen transparantie bieden over onze certificeringen. Twee belangrijke certificeringen waarover we graag meer willen vertellen, zijn BRL 6000-21 en ISSO 72.

BRL 6000-21 is een Nederlandse certificeringsnorm die betrekking heeft op duurzame energie-installaties. Deze norm is opgesteld door Kiwa, een onafhankelijke certificatie-instelling. Het doel van BRL 6000-21 is om te waarborgen dat duurzame energie-installaties op een kwalitatief hoogwaardige en veilige manier worden ontworpen, geïnstalleerd, beheerd en onderhouden. Het behalen van deze certificering geeft aan dat Donkers Green Energy voldoet aan de strenge eisen en richtlijnen van de norm.

ISSO 72 is een richtlijn voor het ontwerp en de dimensionering van duurzame energiesystemen in gebouwen. ISSO staat voor het kennisinstituut voor de installatiesector in Nederland. De richtlijn biedt praktische handvaten en technische informatie om duurzame energieoplossingen op een efficiënte en effectieve manier te implementeren. Door te voldoen aan ISSO 72, zorgt Donkers Green Energy ervoor dat onze energieoplossingen in overeenstemming zijn met de nieuwste technische inzichten en beste praktijken.