Solar Fire Proof

Solar Fire Proof

Op een brandveilige manier lichtgewicht zonnepanelen op uw bedrijfspand!

Meer informatie

Warmtepompen

Warmtepompen

Verwarm op een milieuvriendelijke en efficiënte manier je huis of bedrijf!

Meer informatie
Donkers Green Energy

Nieuws

Patent behaalt voor brandwerend systeem voor zonnepanelen

Met trots kunnen wij aankondigen dat we een patent hebben mogen ontvangen voor de innovatieve Solar Fire Proof (SFP) platen. Dit systeem stelt gebouwen in staat om zowel glas als lichtgewicht zonnepanelen op het dak te installeren, waarbij een brandwerende laag tussen de panelen en de dakbedekking wordt aangebracht. Dit patent bevestigt de unieke en revolutionaire eigenschappen van de SFP-platen en onderstreept het voortdurende streven van Donkers Green Energy naar innovatie en brandveiligheid in de zonne-energiesector!

Voorheen was het integreren van zonnepanelen op daken een uitdaging vanwege de vereiste brandveiligheid. Donkers Green Energy heeft echter een oplossing ontwikkeld die aan alle veiligheidsnormen voldoet zonder afbreuk te doen aan de efficiëntie van de zonnepanelen. Door de brandwerende laag direct tussen de dakbedekking en de zonnepanelen aan te brengen, wordt de veiligheid gewaarborgd.

Donkers Green Energy is verheugd over de positieve impact die dit patent kan hebben op de groei van duurzame energieopwekking en de verdere integratie van zonne-energie in de gebouwde omgeving. Wij blijven ons inzetten voor innovatie en duurzaamheid, en het nieuwe systeem van brandwerende zonnepanelen is een belangrijke mijlpaal in die missie.

Neem vandaag nog contact op met Donkers Green Energy om meer te weten te komen over de gepatenteerde SFP-platen en hoe ze kunnen bijdragen aan de veiligheid en duurzaamheid van uw zonne-energiesysteem. Samen kunnen we werken aan een groenere toekomst.

19 Juni 2023